Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik olarak 13-19 Şubat tarihleri arasında il genelindeki operasyonlar gerçekleştirdi.
Operasyonlarda, uyuşturucu satıcılarının başvurdukları ilginç bir yöntem ortaya çıkarıldı. Köfte-ekmek servisi ile ilgili aramada, ekmeğin içinden reçine esrar çıktı.
Öte yandan, son bir haftadaki operasyonlarda 1 gram metamfetamin, 201 gram esrar, 43 gram eroin, 2 bin 205 adet sentetik hap ile çeşitli cins ve miktarda uyuşturucu ele geçirildi.
Bu operasyonlarda yakalanan ve İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.