Denizli’de uyuşturucu çetesine polis darbesi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de uyuşturucu çetesine polis darbesi

Denizli’de uyuşturucu çetesine polis darbesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2017 Çarşamba - 10:02Güncelleme: 6 Eylül 2017 Çarşamba - 10:02
Denizli’de uyuşturucu çetesine polis darbesi

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu çetesine darbe indirildi. Operasyonlarda yakalanan 19 kişiden 10’u tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlar ve çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu madde getirerek piyasaya sürmek isteyenler ile ilgili elde edilen istihbarat bilgileri ışığında çalışma başlattı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN YENİ GÖZDESİ SKUNK

Ardından da operasyon için düğmeye basıldı ve bir araç durdurularak arama yapıldı. Araç içinde zehir tacirlerinin yeni gözdesi skunk isimli uyuşturucu bulundu. Bin gram uyuşturucuya el konulurken, 4 kişi gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA ECSTASY HAP BULUNDU

Uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan emniyet ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı yönünde bilgiler alınan bir adrese de baskın düzenledi. İkamet içerisinde yapılan aramalarda satışa hazır halde yaklaşık bin 100 ecstasy hap ele geçirdi. Bu operasyonda da 1 kişi gözaltına alındı.

10 KİŞİ TUTUKLANDI

Narkotik timlerin gerçekleştirdiği diğer operasyonlarda da 125 gram esrar, 8,22 gram eroin ve 40 sentetik ecza ele geçirildi. Tüm bu operasyonlarda yakalanan 19 kişiden 10’u çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.