Üniversite öğrencisi Aleyna’nın katili cezaevinde intihar etti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Üniversite öğrencisi Aleyna’nın katili cezaevinde intihar...

Üniversite öğrencisi Aleyna’nın katili cezaevinde intihar etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ocak 2021 Perşembe - 11:03Güncelleme: 14 Ocak 2021 Perşembe - 16:13
Üniversite öğrencisi Aleyna’nın katili cezaevinde intihar etti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Aleyna Yurtkölesi’ni kaldığı apartta boğarak öldüren İran uyruklu Shayan Kheyrian, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti.

• Üniversite öğrencisi apartta ölü bulundu

• İranlı katil zanlısı Aleyna’yı evlilik isteğini kabul etmediği için öldürmüş

• Üniversite öğrencisi Aleyna Yurtkölesi boğularak öldürülmüş

Olay, 9 Ocak’ta ilçenin Yunus Emre Mahallesi’ndeki bir apartta meydana gelmiş,  Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Aleyna Yurtkölesi, yatağında ölü olarak bulunmuş, yapılan otopside boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Cinayetten kısa süre sonra şüpheli olarak yakalanan İran uyruklu Shayan Kheyrian suçunu itiraf etmiş, Aleyna Yurtkölesi’ni barışma ve evlilik teklifini kabul etmediği için öldürdüğünü söylemişti.

Tutuklanarak Denizli D Tipi Cezaevine konulan katil zanlısının kaldığı koğuşta dün akşam saatlerinde kendini tavana iple asarak intihar ettiği öğrenildi. Kheyrian'ın cesedi görevli gardiyanlar tarafından bulundu.

Kheyrian'ın cesedi jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, savcılık tarafından cezaevinde inceleme başlatıldığı öğrenildi.