Minibüs devrildi: Anne öldü, oğlu yaralandı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Minibüs devrildi: Anne öldü, oğlu yaralandı

Minibüs devrildi: Anne öldü, oğlu yaralandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2024 Çarşamba - 07:50Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba - 08:02
Minibüs devrildi: Anne öldü, oğlu yaralandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde akraba ziyaretine giden anne ve oğlunun içerisinde bulunduğu minibüs dereye yuvarlandı. Araçtan fırlayan anne olay yerinde yaşamını yitirirken, oğlu yaralandı.

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necip Deda idaresindeki 20 FJ 664 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı.

Metrelerce sürüklenen araçta bulunan sürücü ve annesi 43 yaşındaki Melike Deda, araçtan fırladı. Yaralı halde kurtulan Necip Deda, yola kadar çıkarak 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı olan sürücüyü Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Araçtan yaklaşık 10 metre ileriye savrulduğu belirlenen anne Melike Deda’nın ise yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Deda’nın cansız bedeni, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Melike Deda’nın oğluyla birlikte Altınyayla Mahallesi'nden kent merkezinde yaşayan kız kardeşinin evine ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Melike Deda’nın kız kardeşini ise polis ve sağlık ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Deda’nın cansız bedeninin cenaze aracına yükleneceği esnada kız kardeşinin feryadı ise yürekleri burktu.

DENİZLİ (İHA)