Tekstilci evinde ölü bulundu – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Tekstilci evinde ölü bulundu

Tekstilci evinde ölü bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ağustos 2023 Perşembe - 12:00Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe - 12:08
Tekstilci evinde ölü bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 47 yaşındaki iş insanı tekstilci Ahmet Günenç, evinde ölü bulundu. Olay, Günenç’in ilk eşinden olan çocuklarının araması, ikinci eşinden olan 5 yaşındaki çocuğun görüntülü aramayı açıp banyoda hareketsiz yatan babasını göstermesiyle ortaya çıktı.

Olay, Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ikinci eşinden olan 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte 7 katlı bir apartmanın 3. katında ikamet eden tekstilci Ahmet Günenç'den geceden beri alamayan çocukları, ısrarla onu aramaya devam etti.

Son görüntülü aramada telefonu açan küçük kardeşleri, babasının banyoda yattığını söyleyip, telefonla birlikte bulunduğu yere gitti.

Babalarının yerde hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören çocukları 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verdi. Bunun üzerine eve sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kapıyı açarak içeriye giren ekipler, Günenç'in bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Ölü bulunan Günenç’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

İlk eşinden 2 ve ikinci eşinden 1 çocuğu olan Günenç'in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

DENİZLİ (İHA)