Kaza yaptı, ‘buraya nasıl geçtim’ diye sordu – D20Haber
11.05.2025, Pazar
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kaza yaptı, ‘buraya nasıl geçtim’ diye...

Kaza yaptı, ‘buraya nasıl geçtim’ diye sordu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Temmuz 2018 Perşembe - 10:16Güncelleme: 5 Temmuz 2018 Perşembe - 10:16
Kaza yaptı, ‘buraya nasıl geçtim’ diye sordu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki kaza sonrası şok geçiren sürücü, kurtarma ekibine “Ben buraya nasıl geçtim” diye sordu.

Görgü tanıklarının “Ucuz atlatıldı” dediği trafik kazası İzmir Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 09 NH 750 plakalı TIR ile çarpışan 35 TC 190 plakalı otomobil, refüjü aşıp karşı şeride geçti. Seyir halindeki 20 S 0070 plakalı servis aracı, önce otomobile, daha sonra da refüje çarptı.

Haberin DevamıReklam




Korku dolu anların yaşandığı kazayı yaralı olarak atlatan otomobilin kadın sürücüsü aracında sıkıştı. Yapılan ihbarla olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekibi, sürücüyü kurtardı.

Kaza sırasında şok geçiren ve karşı şeride nasıl geçtiğini anımsamayan sürücü, kurtarma ekibine “Ben buraya nasıl geçtim” diye sordu.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü hastaneye götürülürken, kazayla ilgili soruşturmaya da başlandı.