Yorumu beğenmeyen muhtar adayı, bir kişiyi bıçakladı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yorumu beğenmeyen muhtar adayı, bir kişiyi...

Yorumu beğenmeyen muhtar adayı, bir kişiyi bıçakladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2023 Perşembe - 14:02Güncelleme: 5 Ekim 2023 Perşembe - 14:11
Yorumu beğenmeyen muhtar adayı, bir kişiyi bıçakladı

Denizli’nin Çivril ilçesinde, adaylığıyla ilgili yapılan ve sosyal medyada paylaşılan haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, bir kişiyi bıçakla ağır yaraladı. Muhtar adayı olayın ardından tutuklandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, ilçeye bağlı Yukarı Mahalle’de yaşayan Fethan T., muhtar adaylığını açıkladı. İlçede yayın yapan yerel gazetenin dünkü sayısında,  Fethan T. ile yapılan röportaj “Mahallelinin desteği tam” başlığıyla yer aldı.

Gazetenin sosyal medya hesabından da paylaşılan haberi gören ve aralarında daha öncesine dayanan husumet bulunduğu iddia edilen Ö.G., “Nereden biliyorsunuz da mahallenin desteği tam diyorsunuz. Gelip sordunuz mu Yukarı Mahallelilere? Bizim üstümüzden haber yapıyorsunuz” şeklinde paylaşım yaptı.

İddiaya göre, yorumu görünce sinirlenen Fethan T., Ö.G.’ye “Senin gibi mahallenin gülüne ihtiyacım yok. Kendini bilmez, hadsiz” diye mesaj gönderdi. Öfkesine hakim olamayan Fethan T., dün akşam saatlerinde Ö. G.’nin kocası C.G.’yi telefonla arayarak nerede olduğunu sordu.

Kızı ve bir kadınla ile birlikte Ö. G. ve C.G.’nin yanına gelen Fethan T., yaşanan sözlü tartışmanın ardından arabada bulundurduğu büyük bir bıçakla geri geldi. İki grup arasında yaşanan arbede sırasında Fethan T., elindeki bıçağı C.G.’ye sapladı.

Kanlar içinde yerde kalan C. G., eşi ve görgü tanıklarının yardımıyla araca bindirilerek Çivril Devlet Hastanesine götürüldü. Ağır yaralanan ve iç kanama geçirdiği belirlenen C.G., daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine geldiği araçla bölgeden uzaklaşan ve suç aleti bıçağı aracın camından bir tarlaya attığı tespit edilen Fethan T., yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından dliyeye sevk edilen  Fethan T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşadıkları korku dolu anların şokunu atlatamayan Ö.G., “Kızı beni yakamdan tutup, ‘Haddini bil babamla konuşurken’ dedi. O esnada babasının eşime bıçağı soktuğunu gördüm. Sonra onlar kaçtı, biz bulduğumuz bir araçla eşimi hastaneye yetiştirdik. Bıçak eşimin karaciğerine kadar girmiş. Halen iç kanaması devam ediyor ve bu yüzden onu uyutuyorlar. Sırf onu desteklemediğimizi bildiği için bunları yaptı. Yaşananlar neredeyse bir insanın hayatına mal oluyordu” dedi.

DENİZLİ (İHA)