İşe gitmek için uyandı, annesini ve kardeşini ölü buldu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İşe gitmek için uyandı, annesini ve...

İşe gitmek için uyandı, annesini ve kardeşini ölü buldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2024 Cuma - 12:42Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma - 18:15
İşe gitmek için uyandı, annesini ve kardeşini ölü buldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve oğlu yaşamını yitirdi.

Olay, ilçenin Karaman Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah işe gitmek için kalkan genç, annesi Rukiye Kasap (45), kardeşi Şevket Yavuz Üstüner’i (16) hareketsiz halde buldu.

Evdeki ağır kokuya da dayanamayan genç, kendisini dışarı atarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve oğlunun yaşamını yitirdiğini belirlendi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde, sobalı dairede yaşayan ailenin karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Anne ve oğlunun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, durumu fark ederek ihbarda bulunan genç, annesi ve kardeşinin cenazelerinin evden çıkarıldığı esnada, "Götürmeyin gözünüzü seveyim, götürmeyin ağabey" diyerek ağladı.

CENAZELER DEFNEDİLDİ

Otopsi işlemleri tamamlanan Kasap ile oğlu Üstüner için Merkezefendi ilçesindeki Gümüşler Mezarlığı'nda ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Kasap'ın eski eşi Ahmet Üstüner, oğlu Hüseyin Hamza Üstüner ile aile yakınlarının katıldığı namazın ardından cenazeler defnedildi.

DENİZLİ (İHA/AA)