Sarrafları sahte altın ve bilezik satarak dolandıran 2 kişi yakalandı – D20Haber
11.05.2025, Pazar
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sarrafları sahte altın ve bilezik satarak...

Sarrafları sahte altın ve bilezik satarak dolandıran 2 kişi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2020 Cuma - 16:40Güncelleme: 18 Eylül 2020 Cuma - 16:40
Sarrafları sahte altın ve bilezik satarak dolandıran 2 kişi yakalandı

Denizli ve Ege’nin çeşitli illerinde sarrafları sattıkları sahte altın ve bilezikle dolandırıldığı iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde Uşak’ta 4, Denizli’de 3, İzmir’de 2, Manisa’da 1 ve Muğla’da 1 olmak üzere toplam 11 sarrafı sahte altın bileklik satarak dolandıran M.D. ile İ.Ü.’yü yakalamak için çalışması başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda M.D. ve İ.Ü., bir kuyumcuyu dolandırmak üzereyken suçüstü yakalanarak göz altına alındı.

Haberin DevamıReklam




Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler, önce sağlık raporu için hastaneye, sonrasında da adliyeye sevk edildi. M.D. ve İ.Ü., çıkarıldıkları mahkemece Uşak’ta 4 kuyumcuyu dolandırma suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer illerdeki soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öte yandan yapılan incelemelerde M.D. ve İ.Ü.’ye ait otomobilde yaklaşık 10 bin lira ele geçirildi. (İHA)