Sahte 100 bin dolar ile 80 bin euro ele geçirildi – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sahte 100 bin dolar ile 80...

Sahte 100 bin dolar ile 80 bin euro ele geçirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2020 Pazar - 14:15Güncelleme: 6 Eylül 2020 Pazar - 14:18
Sahte 100 bin dolar ile 80 bin euro ele geçirildi

Denizli’de, piyasaya sahte dola ve euro sürmek isteyen bir kişi, yüklü miktarda sahte dövizle yakalandı. Basılan sahte dolar ve euro için kullanılan teknik şaşkınlık yarattı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, piyasaya sahte banknotlar sürüleceği bilgisi üzerine harekete geçti. Titizlikle yürütülen soruşturmayla sahte para basımını yapan kişi belirlendi. Ardından da operasyon için düğmeye basıldı.

Haberin DevamıReklam




Jandarma KOM ekipleri, belirlenen adrese yaptıkları baskında sahte olan 80 bin euro ve 100 bin dolar ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan M.D. gözaltına alındı.

Bu arada, ele geçirilen sahte dolar ve euroların kontrol için kullanılan para kaleminde uyarı vermedikleri ve seri numaralarının farlı olduğu belirlendi.

DENİZLİ (İHA)