Polisten Kask ve emniyet kemeri denetimi – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Polisten Kask ve emniyet kemeri denetimi

Polisten Kask ve emniyet kemeri denetimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Eylül 2019 Cuma - 14:48Güncelleme: 20 Eylül 2019 Cuma - 14:48
Polisten Kask ve emniyet kemeri denetimi

İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından, il genelinde birçok noktada “kask ve emniyet kemeri” kontrolü gerçekleştirildi.

Denizli’nin birçok noktasında uygulama yapan trafik ekipleri, il genelinde eş zamanlı denetim gerçekleştirdi. Ekipler; kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücüleri ile evrakları eksik olan, kurallara uymayan motorlu taşıt sürücülerine ceza yazdı. Kemer takmadığı için hakkında 108 lira idari para cezası uygulanan sürücünün “Hiçbir şey olmaz merak etmeyin” sözleri ise şaşkınlık yarattı.

“BU KADAR YERDE EMNİYET KEMERİ ÖNEMLİ Mİ?”

Haberin DevamıReklam




Emniyet kemeri takmadığı için hakkında 108 TL idari para cezası uygulanan ve uygulama alanından geçen diğer sürücülerin emniyet kemeri takmadığını iddia eden Bilal Eskicioğlu da “Şuradan çıktım, dükkandan çıktım mal indirdim. Bu kadar yerde emniyet kemeri önemli mi? kaç kilometre hız yapıyoruz ki? Hiçbir şey olmaz merak etmeyin” dedi.

“SENİN CANINI BİR BAŞKASI DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOR”

Ekipmanın ve kaskın önemini vurgulayan Sinan Doğan ise, “Kaskım noterde kaldı. Ben motoru götürmeye gidiyorum. Tabii ki de ekipman her zaman şart. Çok mantıklı bir uygulama. Senin canını bir başkası daha çok düşünüyor. Bundan güzel bir şey olabilir mi hayatta” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)