Asayiş uygulaması, sürücülere ceza yağdı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Asayiş uygulaması, sürücülere ceza yağdı

Asayiş uygulaması, sürücülere ceza yağdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2023 Cumartesi - 08:18Güncelleme: 9 Eylül 2023 Cumartesi - 08:19
Asayiş uygulaması, sürücülere ceza yağdı

Denizli’de, polis ekiplerince yapılan geniş kapsamlı şok asayiş uygulamada çok sayıda araç ve kişi sorgulandı. Eksikler belirlenen araçlar ile alkollü araç kullandığı belirlenen sürücülere 50 bin lira para cezası yazıldı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Şubelerine bağlı ekipler dün akşam kent genelinde ayrı noktalarda geniş kapsamlı şok uygulama gerçekleştirildi. Uygulamada kimlik, ehliyet ve alkol kontrolünün yanı sıra araçlarda egzoz, cam film, vize ve sigorta kontrolü yapıldı.

Eksiği olan araçlara para cezası uygulanırken, bazı araçların filmleri de sürücüler tarafından söküldü.

Uygulama sırasında başka bir otomobile çarparak kaçmak isteyen alkollü sürücü, ekiplerin hızlı müdahalesiyle durduruldu. Bir süre kendisini arabaya kapatan sürücü, yapılan ikazların ardından kontrollü bir şekilde araçtan indirildi. Kaçmak istediği sırada arkasındaki araca çarpan sürücü yüksek oranda alkollü çıktı.

Kent genelinde yapılan uygulamada çeşitli maddelerden çok sayıda araç ve ruhsat sahibine yaklaşık 50 bin TL para cezası uygulanırken araç eksikliklerinin de yakın zamanda giderilmesi için uyarıda bulunuldu. Ayrıca kent genelinde zaman zaman şok uygulamaların süreceği öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)