Polise saldırıp kolundan yaralayan köpeğe el konuldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Polise saldırıp kolundan yaralayan köpeğe el...

Polise saldırıp kolundan yaralayan köpeğe el konuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Eylül 2022 Cuma - 13:07Güncelleme: 2 Eylül 2022 Cuma - 13:08
Polise saldırıp kolundan yaralayan köpeğe el konuldu

Denizli’de, polise saldırıp kolundan ısırarak yaralayan köpeğe Cumhuriyet savcılığı kararıyla el konuldu. Dogo Argentino cinsi köpek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezine konuldu.

• TIKLAYIN | Alkollü sürücü “dur” ihtarına uymadı, köpeği polisi ısırdı

Merkezefendi ilçesinin Saraylar Mahallesi’nde 31 Ağustos Çarşamba günü meydana gelen olayda, İkinci Ticari Yol’da 20 AH 990 plakalı aracıyla giderken vatandaşları rahatsız ettiği öne sürülen Arda T., trafik polisi tarafından durdurulmak istenmiş, dur ihtarına uymayan sürücü yapılan takiple durdurulmuş, polis memuru selim Öztürk ehliyet ve ruhsat kontrolü için aracın içine doğru elini uzattığında Dogo Argentino cinsi köpeğin saldırısına uğramıştı.

KÖPEK HAYVAN BARINAĞINDA

Hastaneye götürülen polis memurunun koluna dikiş atılırken, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yakalanan köpek, Cumhuriyet Savcılığı kararıyla yediemin olarak Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.

SAHİBİNDEN “GERİ VERİN” TALEBİ

Sokak hayvanları barınağında tutulan köpeğin sahibinin geri almak için başvuruda bulunduğu, ancak bu talebine olumsuz yanıt verildiği, Arda T’nin el koyma kararını kaldırmak için hukuki mücadele başlatacağı öğrenildi.