Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası ucuz atlatıldı. Kazaya, polis memurunun bir aracın geçişini sağlamak için trafiği durdurmasının neden olduğu öne sürüldü.
Kaza, Atatürk ve İstiklal Caddeleri ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, önde trafik polisi, arkasında koruma aracı olan bir minibüsün geçişi nedeniyle Atatürk Caddesi’nden gelen taşıtların sürücülerine “dur” işareti yaptı.
Yeşil ışığın kendileri için yandığını gören ve hareket halinde olan sürücülerden en önde olan, trafik polisinin işaretiyle aniden durdu. Yeterli duruş mesafesi olmaması nedeniyle arkadan gelen ciplerden birisi otomobile çarptı. Diğer cip de ortadaki araca çarparak durabildi. Kaza maddi hasarla atlatıldı.