Para transfer merkezinde soygun girişimi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Para transfer merkezinde soygun girişimi

Para transfer merkezinde soygun girişimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ağustos 2020 Cuma - 11:47Güncelleme: 28 Ağustos 2020 Cuma - 11:57
Para transfer merkezinde soygun girişimi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bankalar arası para transfer merkezine soygun girişiminde bulunuldu. Temizlikçi kılığında içeriye giren 3 soyguncu, güvenlik görevlisini direnci karşısında çareyi kaçmakta buldu.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Hüdai Oral Caddesi'nde bulunan bankalar arası para transfer merkezinde meydana geldi. Para transfer merkezinin önünde duran araçtan temizlik firması görevlisi kılığında inen bir şüpheli, merkezin kapısını açtırır açtırmaz silahı çekip bileğinden tuttuğu güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi.

Daha sonra araçtan inen ikinci şüpheli, soygunu gerçekleştirmek için merkeze girmeye çalıştı. Bu sırada güvenlik görevlisi, kendisini tutan soyguncuyu dirseğiyle iterek kurtulmayı başardı. Silahı çekmesiyle birlikte kaçmaya başlayan soyguncuları kovaladı. Amaçlarına ulaşamayan soyguncular, otomobilde bekleyen üçüncü suç ortağıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

CESUR SAVUNMA KAMERALARA YANSIDI

Temizlikçi kılığındaki üç soygunun para transfer merkezini soymaya çalışması ve güvenlik görevlisinin onları geri püskürttüğü anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere depo önüne yanaşan beyaz renkli otomobilden temizlik firması görevlisi kılığına girmiş önce bir soyguncunun inmesi, bu şüphelinin silahıyla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirmesi, ikinci şüphelinin araçtan inerek yardıma gelmesi, soyguncuyu ittirerek kurtulmayı başaran güvenlik görevlisinin silahını çekerek şüphelileri araçlarına kadar kovaladığı anlar yansıdı.

DENİZLİ (İHA)