Kadın, erkek arkadaşını önce sürükledi, sonra üzerinden geçti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kadın, erkek arkadaşını önce sürükledi, sonra...

Kadın, erkek arkadaşını önce sürükledi, sonra üzerinden geçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2021 Perşembe - 08:50Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe - 17:39
Kadın, erkek arkadaşını önce sürükledi, sonra üzerinden geçti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde korkunç cinayet. Bir kadın, erkek arkadaşını önce otomobille sürükledi, sonra da araçla üzerinden geçti. Kaza süsü verilmek istenen cinayeti ise güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıkardı.

Olay, ilçenin Zeytinköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yıldır birlikte yaşayan 41 yaşındaki Murat Avcı ve 34 yaşındaki D.K., gece geç saatlerde 35 MRT 34 plakalı araç ile kaldıkları aparta geldi.

Kısa süre sonra da D.K.’nin çığlıkları üzerine çevredeki binalarda oturanlar dışarıya çıktı. Yanına geldiklerinde Murat Avcı’nın aracın altında kaldığını görüp, 112 Acil çağrı Merkezine bilgi verdiler. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak Avcı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

KADININ İFADESİ, GÜVENLİK KAMERALARI İLE ÇELİŞTİ

Bölgeye sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Bürosu dedektifleri, D.K.’nın ilk ifadesini ile çevreden topladığı güvenlik kameraları görüntülerinin örtüşmediğini belirledi. D.K’nın ifadesine göre, kavga ettiklerini, olay anında Avcı’yı fark etmediğini söylediği öğrenildi.

Çevredeki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde ise, D.K’nin araca tutunan Avcı’yı birkaç metre sürüklediği, ardından dönüş yaparak üzerinden geçtiği belirlendi. Cinayet şüphelisi D.K., gözaltına alındı.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekiplerinin detaylı incelemelerinin ardından Avcı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

DENİZLİ (İHA)