Anneden sonra 2 şüpheli daha yakalandı, çocuğun cenazesi toprağa verildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Anneden sonra 2 şüpheli daha yakalandı,...

Anneden sonra 2 şüpheli daha yakalandı, çocuğun cenazesi toprağa verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2023 Cumartesi - 13:07Güncelleme: 28 Ocak 2023 Cumartesi - 13:12
Anneden sonra 2 şüpheli daha yakalandı, çocuğun cenazesi toprağa verildi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 2 yaşındaki çocuğun evde ölü bulunması olayında yeni bir gelişme yaşandı. Anneden sonra 2 şüpheli daha gözaltına alınırken, çocuğun cenazesi toprağa verildi.

• TIKLAYIN | Denizli’de 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu

• TIKLAYIN | Ölü bulunan 2 yaşındaki çocuğun annesi gözaltına alındı

•TIKLAYIN | Biri ölü 3 çocuğu bulan görgü tanığı, korku evini anlattı

• TIKLAYIN | Ölü bulunan çocuğun 2 kardeşi koruma altına alındı

Vahşet olayının yankıları sürerken, evde ölü bulunan M.A.K.’nin annesinden sonra olayla ilgili olarak 2 şüpheli daha yakalandı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Gözaltına alınan annenin de aralarında olduğu 3 zanlı, yoğun güvenlik önlemleri altında Denizli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra tekrar emniyete götürüldü.

CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundaki otopsinin ardından M.A.K'nin cenazesi, akrabaları tarafından teslim alındı.

Cenaze, Asri Mezarlık'ta kılınan namazın ardından Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Akrabaların yer aldığı cenaze törenine, cezaevinde olan baba katılmadı.

SİGARA YANIKLARI VE DARP İZİNE RASTLANMIŞTI

Asmalıevler Mahallesi'nde 26 Ocak'ta ağlama sesi duyulması üzerine müstakil eve giren komşular, M.A.K. (2) ile biri 9 aylık diğeri 5 yaşındaki kardeşleri evde yalnız bulmuştu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan M.A.K'nin öldüğünü belirlemişti.

Çocukların babasının cezaevinde olduğu, anne G.K'nin (27) de V.Y. (32) ve A.E. (21) ile bir süredir aynı evde kaldığı tespit edilmişti.

M.A.K'nin cesedinde sigara yanıkları ve darp izi bulunmuş, ön otopside çocuğun beyin kanaması sonucu öldüğünün değerlendirildiği belirtilmişti.

İki kardeş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.

Çocukların annesi G.K. ile arkadaşları V.Y. ve A.E. gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evde uyuşturucu kullandıkları öne sürülmüştü.

DENİZLİ (AA)