Ölü bulunan çocuğun annesi ve 2 arkadaşı tutuklandı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Ölü bulunan çocuğun annesi ve 2...

Ölü bulunan çocuğun annesi ve 2 arkadaşı tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ocak 2023 Pazartesi - 20:25Güncelleme: 30 Ocak 2023 Pazartesi - 20:26
Ölü bulunan çocuğun annesi ve 2 arkadaşı tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 2 yaşındaki çocuğun evde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden anne ve 2 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asmalıevler Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evde cesedi bulunan 2 yaşındaki M.A.K'nin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne G.K (27) ile arkadaşları V.Y. (32), A.E. (21) ve Y.Y. (23), İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan anne G.K ile arkadaşları V.Y. ve A.E. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, Y.Y. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

NE OLMUŞTU?

Asmalıevler Mahallesi'nde, 26 Ocak'ta ağlama sesi duyulması üzerine müstakil eve giren komşular, 2 yaşındaki M.A.K. ile biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki kardeşleri evde yalnız bulmuştu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan M.A.K'nin öldüğünü belirlemişti.

Çocukların babasının cezaevinde olduğu, anne G.K'nin (27), V.Y. (32) ve A.E. (21) ile süredir aynı evde kaldığı tespit edilmişti.

M.A.K'nin cesedinde sigara yanıkları ve darp izi bulunmuş, ön otopside çocuğun beyin kanaması sonucu öldüğünün değerlendirildiği belirtilmişti.

İki kardeş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.

Çocukların annesi G.K. ile 2 arkadaşı gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evde uyuşturucu kullandıkları öne sürülmüştü.

DENİZLİ (AA)