Magandalar ateş açtı, mermiler 2 daireye isabet etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Magandalar ateş açtı, mermiler 2 daireye...

Magandalar ateş açtı, mermiler 2 daireye isabet etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Aralık 2020 Perşembe - 09:20Güncelleme: 17 Aralık 2020 Perşembe - 09:21
Magandalar ateş açtı, mermiler 2 daireye isabet etti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gece yankılanan silah sesleri korku yarattı. Gece yarısı kentin en işlek caddelerinden birinde araç içerisinde havaya ateş edildi ve mermilerden ikisi bir apartmanın iki farklı dairesine isabet etti.

Olay, Atatürk Caddesinde meydana geldi. Gece saatlerinde bir otomobilin içerisinde bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından havaya ateş edildi. Yankılanan silah sesiyle irkilen vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Yaşananlar, Kardeş Apartmanın 6. Katındaki dairede ikamet bir ailenin mutfaktaki cam kırıklarını fark etmesiyle anlaşıldı. Yapılan ihbarla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yerdeki kovanları görünce caddeyi trafiğe kapattı. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri de cadde üzerinde detaylı incelemelerde bulundu.

Bu arada aynı apartmanın 5. katında yaşayan bir başka vatandaş, merak üzerine pencereden bakmak istediğinde camdaki mermi isabetinin olduğunu fark etti.

Çevre güvenlik kameraları ve mobeselerdeki görüntüleri izleyen ekipler, kent genelinde kimliği belirsiz şahıs ve ya şahısları arama çalışması başlattı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.