Kumar baskınında 6 kişi yakalandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kumar baskınında 6 kişi yakalandı

Kumar baskınında 6 kişi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2023 Perşembe - 10:53Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe - 10:53
Kumar baskınında 6 kişi yakalandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir eve yapılan baskında kumar oynarken yakalanan 6 kişi gözaltına alındı.

Kumar baskını, ilçenin Altıntop Mahallesi'ndeki bir eve yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu bir eve baskın gerçekleştirdi.

İçeriye giren ekipler, evi kumarhaneye çeviren 6 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Şüphelilerin kimliklerini alan ekipler, kumar aletleri ve 10 bin TL para ele geçirdi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından karakola götürülmek üzere dışarı çıkarıldığı sırada kayıt altına alındıklarını fark edince şekilden şekle girdi. Şüpheliler, ani hareket yaparak yüzlerini saklamaya çalışırken, aralarından ilk defa kumar oynayan bir kişi, "Neden kumar oynadınız" sorusuna "Canımız sıkıldı" şeklinde cevap verdi.

Kendisini savunmaya devam eden şüpheli, “Kumar çok güzel geçiyordu, adam kaçırıyorduk, yakalandık” sözleriyle ilginç anlar yaşattı.

Kayıt altına alındığı için sinirlenen bir diğer kumarbaz ise "İçerde ne yapıyordunuz" sorusuna "Nikah kıyıyorduk" diyerek imalı bir cevap verdi.

Aralarında emekli polisinde bulunduğu toplam 6 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Şüphelilere kumar oynamaya suçundan yaklaşık 30 bin TL idari para cezası uygulanırken, ev ise zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

DENİZLİ (İHA)