Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 ölü, 2 yaralı – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi:...

Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 ölü, 2 yaralı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 02:52Güncelleme: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 03:09
Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak ağaca çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, ilçenin Cumhuriyet Mahallesi Necip Ali Caddesi’ndeki Kayıhan Tüp Geçidi çıkışında meydana geldi. Arif M., (31) idaresindeki 03 LB 565 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken henüz belirlenemeyen nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkıp ağaca çarparak durabildi.

Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ramazan Çelik (32) olay yerinde hayatını kaybederken, araç içerisinde sıkışarak yaralanan sürücü Arif M., ile İbrahim Şakar (27) otomobilde sıkıştı. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ambulans ile Pamukkale Üniversitesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

“ARAÇ BİRAZ HIZLIYDI”

Kaza yapan aracın arkasında otomobili ile seyir halinde olan Onur Erdoğan isimli sürücü ise aracın hızlı olduğunu öne sürerek, “YSE yönünden Kayıhan Mahallesi yönüne doğru ilerliyorduk. Araç biraz hızlıydı. Tüp geçitte beni 110-120 kilometre hızla geçti. 7-8 saniye önce önümde kaza yaptı. Araçta 3 kişi vardı. İkisinin durumu iyiydi ama birinin hayatını kaybettiğini gördüm. Yanımdakilere hemen ambulansı aramalarını söyledim” diye konuştu.

Kaza sonrası yapılan incelemelerin ardından araç, çekici ile otoparka götürüldü.

Polis tarafından kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

DENİZLİ (İHA)