Kaybolan yaşlı kadın, çoban tarafından bulundu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kaybolan yaşlı kadın, çoban tarafından bulundu

Kaybolan yaşlı kadın, çoban tarafından bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mayıs 2023 Çarşamba - 11:52Güncelleme: 31 Mayıs 2023 Çarşamba - 13:26
Kaybolan yaşlı kadın, çoban tarafından bulundu

Denizli’nin Bekilli ilçesinde, mantar toplamak üzere gittiği ormanda kaybolan 72 yaşındaki Ayşe Koç, bir çoban tarafından sağ olarak bulundu.

İlçeye bağlı Gömce Mahallesi’nde yaşan 72 yaşındaki Ayşe Koç, 28 Mayıs Pazar günü öğle saatlerinde eşiyle birlikle İmralı mevkindeki ormanlık alana mantar toplamak için gitmiş, daha sonra haber alınamamıştı.

AFAD, jandarma, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Asayiş Komando Bölüğü ve köylülerin katılımıyla arama çalışmaları sürerken, sevindirici haber bugün geldi.

Yaşlı kadının, Çal’ın Süller Mahallesi ile Çivril’in sınırında bulunan Haşatbeli mevkinde bir çoban tarafından sağ salim bulunduğu belirtildi. Yorgun ve bitkin halde bulduğu yaşlı kadını tanıyan çoban jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri, yaşlı kadını teslim almak için bölgeye hareket etti.

Yaşlı kadın, , eşinden uzaklaşmasının ardından yolunu kaybettiğini, doğada bulduğu otlardan yiyerek ve birikintilerden su içerek yaşama tutunduğunu dile getirdi. Koç, sağlık kontrollerinin yapılabilmesi için ambulansla Çal Devlet Hastanesine sevk edildi.

DENİZLİ (İHA)