Karakolluk olan kadın apartmana biber gazı sıktı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Karakolluk olan kadın apartmana biber gazı...

Karakolluk olan kadın apartmana biber gazı sıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mayıs 2020 Cumartesi - 12:38Güncelleme: 24 Mayıs 2020 Pazar - 08:16
Karakolluk olan kadın apartmana biber gazı sıktı

Denizli’de bir apartmanda komşular arasında yaşanan kavga karakolda bitti. Karakolda ifade verdikten sonra geri gelen kadınlardan birisi bina içinde biber gazı sıkınca yaklaşık 10 dairede oturan çoluk çocuk herkes gece vakti sokağa döküldü. Olayda, gazdan etkilenen bina sakinlerinden 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçenin Karahasanlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, F.S., gürültü yüzünden bina sakinleri ile tartıştı. Tartışma sonrası balkona çıkan ve ne bulduysa aşağı atan F.S.’den komşuları şikayetçi olunca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, F.S. ile şikayetçi olan tarafları karakola götürdü. Karakolda ifade veren F.S., geri geldikten sonra bina içerisine biber gazı sıktı. Binadaki 10’a yakın dairede oturan vatandaşlar, gazdan etkilenerek kendilerini çoluk çocuk sokağa attı. Ardından aileler bir kez daha F.S.’den şikayetçi oldu. Tekrar olay yerine gelen polis ekipleri, ambulans çağırarak biber gazından etkilenen 2 vatandaşı hastaneye gönderdi ve olayla ilgili tutanak tuttu.

"HERKESLE KAVGA EDİYOR"

Apartman sakinlerinden Şahabettin Opçin, kadının sürekli olarak apartman sakinleri ile kavga ettiğini belirtti. Opçin, “En son dün akşam merdivenlerin başında oturuyorduk çay içiyorduk, kadın balkondan dışarı çıktı. Bizim girişin üstü çatı, kiremitler var. Kiremitleri üstümüze fırlatmaya başladı ve herkes bir tarafa kaçtı, iyi ki kimseye bir şey olmadı. Ondan sonra polis geldi ‘şikayetçi misiniz?’ diye sordu. Herkeste şikayetçi olduğunu söyledi. Bizim yönetici ve 2-3 kişi daha gittiler, karakolda ifade verip geldiler. Kadın çarşıya giderek biber gazı almış, kadınların ve çocukların üzerine sıkmış. Biber gazından etkilenenler oldu, 2 kişi şu anda ambulansla hastaneye gitti. Kadın devamlı herkese küfür ediyor” dedi.

“İNSANLARA BİBER GAZI SIKIYOR”

Bir başka apartman sakini Cumhur Öz ise, F.S.’nin herkesi rahatsız ettiğini öne sürerek, “Komşular rahatsız bundan problemli durduk yere insanlara biber gazı sıkıyor. Bağırma, çağırma çok oluyor çocuklar tedirgin oluyor. Yani bir an önce devletin bir el atması lazım bu duruma herkes huzursuz burada, bütün aileler huzursuz ürküyoruz çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz yani bir an önce bir şeylerin yapılması lazım konuyla alakalı. Tedirginiz, bir an önce bir şeylerin yapılması lazım bu konuda” diye konuştu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

DENİZLİ (İHA)