Karın kayganlaştırdığı yollarda trafik kazaları – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Karın kayganlaştırdığı yollarda trafik kazaları

Karın kayganlaştırdığı yollarda trafik kazaları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2023 Pazar - 17:55Güncelleme: 5 Şubat 2023 Pazar - 17:56
Karın kayganlaştırdığı yollarda trafik kazaları

Denizli’de kar yağışının etkili olduğu ilçelerden trafik kazası haberleri geliyor. Acıpayam’da karlı yolda kayan TIR, devrilmekten son anda kurtuldu.

Kar yağışı, Pamukkale, Çameli, Acıpayam, Serinhisar, Tavas, Beyağaç başta olmak üzere birçok ilçede etkili oluyor. Kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açarken, maddi hasarla sonuçlanan trafik kazaları da meydana geliyor.

Acıpayam’ın Eskiköy Mahallesi’nde seyir halindeki TIR, kar yağışının kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıktı. Devrilmekten son anda kurtulan dev araç, yolu bir süre kapattı.

Tavas’ın Sarıabat Mahallesi yakınlarındaki trafik kazasında da yolun bir şeride ulaşıma kapandı. Ekiplerin müdahalesiyle kaza yapan araçlar kaldırıldı ve karayolunda trafik akışı çift taraflı yeniden sağlandı.

Denizli-Antalya Karayolunun Şahin tepesi mevkisinde de maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan aracın çekiciye alınmasıyla trafik akışı normale döndü.

Yetkililer, kar yağışının yaratacağı olumsuzluklara dikkat çekerek, kar lastiksiz ve zincirsiz yola çıkılmamasını istedi.