Kadın balkondan düştü, eşi ve çocukları evde mahsur kaldı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kadın balkondan düştü, eşi ve çocukları...

Kadın balkondan düştü, eşi ve çocukları evde mahsur kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Nisan 2020 Çarşamba - 11:53Güncelleme: 15 Nisan 2020 Çarşamba - 11:53
Kadın balkondan düştü, eşi ve çocukları evde mahsur kaldı

Denizli’nin Merkezefendi Mahallesi’nde bir garip olay yaşandı. Kadın evin balkonunda düşerek yaralanıp hastaneye kaldırıldı. Bu olaydan habersiz olan eşi ve çocukları ise mahsur kaldıkları evden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Bir garip olay, kimse ne olduğu anlayamadı

Olay, ilçenin Değirmenönü Mahallesi 1541 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre S.G., gece yarısı çıktığı evinin balkonundan bir otomobilin üzerine düşerek yaralandı. Kadın olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırdı.

EŞİNİN DÜŞTÜĞÜNDEN HABERİ OLMAMIŞ

Sabah saatlerinde uyanan Y.S.G. (36), eşini evde göremeyince aramak istedi. Ancak, telefonunu bulamadı ve kapı kilitli olduğundan dışarıya da çıkamadı. Bunun üzerine balkona çıkarak sokaktan geçen bir vatandaşa seslendi ve eşinin telefon numarasını söyleyerek araması ricasında bulundu. Ne var ki telefona ulaşılamadı. Bu kez aynı kişinin yardımıyla 112’den yardım istedi. Eve gelen itfaiye ekibi, Y.S.G. ile iki çocuğunu bomlu araç ile balkondan alarak aşağıya indirdi. Aşağıya indirilen ailenin valiz hazırlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Olayı anlamaya çalışan vatandaşlar, şaşkın gözlerle kurtarma operasyonunu izledi. Kadının kapıyı kilitleyerek, balkondan nasıl düştüğü ise öğrenilemedi.

Sabah saatlerinde Y.S.G.'nin eşini arayan ve daha sonrasında polis ekiplerine haber veren N.E., “Sabah köpeğimi gezdirmeye çıkmıştım. Sokaktan geçerken beyefendi, seslendi. Bir numara vererek aramamı istedi. Aradım, telefon kapalıydı. Bana daha sonra eşinin kendisini kilitleyerek gittiğini söyledi. Benden çilingir ya da polisi aramamı istememişti. Giderken eşi parayı, telefonu ve evinin anahtarını alarak gitmiş. Daha doğrusu gece camdan bir aracın üzerine atlamış, duyduğum kadarıyla. Yaralı olarak hastaneye gitmiş fakat beyefendi bunu evdeyken bilmiyor. 2-3 saat sonra tekrar sokaktan geçtiğim sırada beyefendi bana seslendi. Polisi aramamı rica etti. Sonra polis ve itfaiye ekipleri geldi, arkadaşları indirdiler” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DENİZLİ (İHA)