Kaçakçılara polis kıskacı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kaçakçılara polis kıskacı

Kaçakçılara polis kıskacı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2018 Cuma - 18:16Güncelleme: 23 Mart 2018 Cuma - 18:16
Kaçakçılara polis kıskacı

Denizli Polisi, kaçakçılara göz açtırmıyor. Düzenlenen 3 ayrı operasyonda kaçak sigara, elektronik sigara ve aparatları ile parfüm ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Doğu Anadolu illerinden ilimize getirilerek piyasaya kaçak sigara sürüleceği yönünde bilgiye ulaştı. Çalışmalar sonucunda yasal yollarla taşımacılıkta kullanılan, ancak gizli bölmede taşınan sigaralar ile kaçakçılık yapıldığı belirlenen TIR, Antalya karayolunda durduruldu. Aramada, aracın doğal boşlukları arasına gizlenmiş bin 200 pakete yakın kaçak sigara bulunarak el konuldu.

ELEKTRONİK SİGARA OPERASYONU

Haberin DevamıReklam




Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir başka çalışmada “emtia kaçakçılığı” olarak bilinen ve yasal olarak satışına izin verilmeyen, ancak internet üzerinden pazarlanan kaçak elektronik sigara satıcılarını takibe aldı. Daha sonra da belirlenen ev ile kullanılmayan kapıcı dairesine baskın gerçekleştirildi. Yapılan aramada çok sayıda atomizer, elektronik sigarada kullanılan yedek malzemeler ve elektronik sigara likitleri olmak üzere toplam 7 bin 400 kaçak malzeme bulunarak el konuldu.

PARFÜM OPERASYONU

Bu arada, pazarlarda satışa sunulan dünyaca ünlü markalara ait taklit 350 kaçak parfüm ele geçirildi. Parfümlere el konuldu ve 3 ayrı operasyonda yakalanan 4 kişi hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefetten adli işlem yapıldı.