Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin alkollü içki kaçakçılığıyla ilgili çalışmasında, bandrolsüz kaçak içki satışı yapmak isteyenlerin olduğu belirlendi. Mahkeme kararıyla 2 iş yeri ve 3 konuta yapılan baskınlarda 44 şişe sahte alkol, 135 litre imalatta kullanılan malzeme, yine alkol yapımında kullanılan 525 ürün ele geçirildi.
Bu operasyonda yakalanan 2 kişi gözaltına alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemede şüpheliler tutuklandı.
KAÇAK ÜRÜNLER ELE GEÇİRİLDİ
Öte yandan, son bir haftada yapılan çalışmalarda 54 şişe kaçak parfüm ile 491 cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Yakalanan 3 kişi hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.