Kablo hırsızlarından biri tutuklandı, biri serbest kaldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kablo hırsızlarından biri tutuklandı, biri serbest...

Kablo hırsızlarından biri tutuklandı, biri serbest kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Şubat 2021 Cuma - 11:35Güncelleme: 12 Şubat 2021 Cuma - 15:25
Kablo hırsızlarından biri tutuklandı, biri serbest kaldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu gözaltına alınan 2 kişinin, kablo hırsızlığı olayının şüphelisi olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden 1’i tutuklanırken, diğeri adli kontrolle serbest bırakıldı.

İlçenin Pınarkent Mahallesi'ndeki bir işyerinde hafta sonu meydana gelen hırsızlık olayını araştıran Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayı gerçekleştiren şüphelilerin Mehmet D. (33) ve Vesile M (22) olduğunu tespit etti. Mehmet D. (33) ve sevgilisi Vesile M.’nin (22), Denizli kent merkezine doğru seyretmeleri nedeniyle emniyet birimleriyle de bilgi paylaşımı yapıldı.

Önceki gün Deliktaş Mahallesi’nde yol kontrolü yapan polis ekipleri, Mehmet D. idaresindeki 61 AAZ 035 plakalı otomobili durdurmak istemiş, Mehmet D. ise polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başlamıştı. 30 kilometrelik kovalamaca sonucu durdurulan araçta bulunan Mehmet D. ve Vesile M. gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından JASAT’a teslim edilen 2 şüpheliden Mehmet D, suçu sevgilisi Vesile M. ile birlikte gerçekleştirdiğini itiraf etti. uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlenen çiftin, hırsızlık mallarının satışından elde ettikleri parayla uyuşturucu alıp kullandıkları öne sürüldü.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden Mehmet D. tutuklanırken, Vesile M. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

DENİZLİ (İHA)