İtfaiye ekibi balkondan evine girdi, emekli öğretmen hastanede çıktı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İtfaiye ekibi balkondan evine girdi, emekli...

İtfaiye ekibi balkondan evine girdi, emekli öğretmen hastanede çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ağustos 2021 Salı - 11:33Güncelleme: 3 Ağustos 2021 Salı - 11:33
İtfaiye ekibi balkondan evine girdi, emekli öğretmen hastanede çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen için telaşlanan yakınlarının haber vermesiyle evine girildi. Ancak, ev sahibi kadının izi tedavi için gittiği hastanede bulundu.

İlçenin Değirmenönü Mahallesi'nde ilginç bir olay yaşandı. 67 yaşındaki emekli öğretmen Safiye K., hasta olduktan sonra evinden çıkamamaya başladı. Bir süre sonra rahatsızlığı artan Safiye K., yakınlarını arayıp "Ben hastayım, benden haber almazsanız polise haber verin" dedi.

Ardından geçen 1 hafta sonra yakınları emekli öğretmene ne yaptıysa ulaşamadı. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istediler. İhbar üzerine eve sağlık, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kapı zilinin çalınmasına ve telefonla aranmasına rağmen ulaşılamayınca, itfaiye ekiple balkondan daireye girdi. Ancak, evde kimsenin bulunmadığı görüldü.

Bunun üzerine Safiye K. için yeni bir arama çalışması başlatıldı. Kayıtlara bakılan emekli öğretmenin kısa süre sonra hastanede olduğu ortaya çıkınca, ekipler çalışmalarına son verdi.

DENİZLİ (İHA)