İşhanındaki yangında 1 milyon liralık zarar oluştu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İşhanındaki yangında 1 milyon liralık zarar...

İşhanındaki yangında 1 milyon liralık zarar oluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2020 Salı - 13:27Güncelleme: 1 Aralık 2020 Salı - 13:41
İşhanındaki yangında 1 milyon liralık zarar oluştu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, tekstil firmalarının ağırlıklı olduğu bir işhanında çıkan yangında 1 milyon liralık maddi zararın oluştuğu bildirildi.

Yangın, ilçenin Saraylar Mahallesi’nde Özcan İş Merkezi’nde çıktı. Gece işhanının birinci katında başlayan yangını devriye gezen bekçiler fark etti. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, ekiplerin yoğun çalışmasıyla söndürüldü.

İlk belirlemelere göre, elektrik kontağından çıktığı bildirilen yangında 15 iş yerinin zarar gördüğü, maddi zararın ise 1 milyon lira dolayında olduğu bildirildi.

Zarar gören 15 esnaf olduğunu belirten iş yeri sahiplerinden Sedat Karayel, bütün esnafların toplam zararının yaklaşık 1 milyon TL olduğunu belirtti. Karayel, “Gece yarısı komşularımız sağ olsun, bizleri haberdar ettiler. İş merkezinde ve iş yerimizde yangın çıktığını söylediler. İmalat yerimizi yeni kurmuştuk. Geldiğimizde itfaiye ve emniyet güçleri sağ olsun, olaya müdahale etmişler. Yanan eşyalarımızı kurtarmak istedik ama elimizden gelen bir şey yok. Diğer esnaf arkadaşlarımız ile birlikte yaklaşık 15 dükkanda maddi açıdan fazla zarar var. Benim yaklaşık 60 bin TL zararım var. Komşularımın maddi zararı daha çok. Tek temennimiz can kaybının olmamasıdır” dedi.

DENİZLİ (İHA)