İş yerinden at arabasıyla demir hırsızlığı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İş yerinden at arabasıyla demir hırsızlığı

İş yerinden at arabasıyla demir hırsızlığı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:01Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:55
İş yerinden at arabasıyla demir hırsızlığı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir iş yerinin dışında bulunan demirlerin çalınmasını komşusunun dikkati ortaya çıkardı.

Olay, ilçenin Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheliler, sabah saatlerinde bir metal atölyesinin önünde bulunan demir parçasını at arabasına yükleyip uzaklaştı. Bir süre sonra geriye gelip ikinci kez yükleme yapmak isterken bir başka iş yeri sahibi tarafından fark edildiler. Komşusunun uyarısıyla güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen iş yeri sahibi Ali Gürten, şüphelilerin birçok hırsızlık yaptığını gördü.

Yaklaşık 5 bin TL zararı olduğunu belirten Ali Gürten, “Ben yıllardır burada esnaflık yapıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadık, herhangi bir hırsızlık olayı olmamıştı. Kameralardan fark ettiğimiz kadarıyla at arabasıyla gelen iki genç, sürekli atölyemizden malzeme çalmış. Kamera kayıtlarından anlaşılan çok rahatlar, tereddütsüz geliyorlar. Sabah 7.30 sıralarında biz atölyemizi açmadan 10 dakika önce gelip malzemeyi alarak gitmişler. Bu durumu komşumuz fark ediyor. Onun seslenmesiyle kaçıyorlar” dedi.