İş insanının kaçırılması olayıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İş insanının kaçırılması olayıyla ilgili yeni...

İş insanının kaçırılması olayıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Temmuz 2021 Pazartesi - 15:57Güncelleme: 12 Temmuz 2021 Pazartesi - 16:03
İş insanının kaçırılması olayıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Denizli’de esrarengiz bir biçimde kaybolan ve daha sonrasında kaçırıldığı belirlenerek kurtarılan iş insanı olayıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İş görüşmesi bahanesiyle tuzağa çekilen iş insanının saatlerce gezdirildikten sonra bir bağ evinde darp edildiği öğrenildi.

Denizli'de polisin operasyonu ile zorla tutulduğu bağ evinden kurtarılan iş insanı Ömer Aldırmaz'ın başına gelenler ortaya çıkmaya başladı. Ailesine bir iş görüşmesi için Tavas ilçesine gittiğini söyleyen Aldırmaz'dan bir günden uzun süre haber alamayan eşi Fatma Aldırmaz kayıp başvurusunda bulunmuştu.

• Kayıp olarak aranıyordu, kaçırıldığı belirlenip operasyonla kurtarıldı

Suze Tekstil'in sahibi 49 yaşındaki iş insanı Aldırmaz'a ait telefon gece yarısı kapanmış, aracı ise sabaha karşı Tavas – Denizli yolunda görülmüştü. Kaybolduktan bir gün sonra aracı Denizli-Ankara yolu Gürlek Mevkii'nde bulunan iş insanının kaçırıldığından şüphelenilmiş ve Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip kurulmuştu. Polis kamera kayıtlarından iş insanını kaçıranların kimliğini tespit ettikten sonra Çal ilçesinde bir bağ evine baskın yaparak Ömer Aldırmaz'ı saldırganların elinden kurtarmıştı.

4 SAATTEN FAZLA GEZDİRMİŞLER

Olayla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Aldırmaz'ı iş görüşmesine çağıran 38 yaşındaki Sevgi E.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişilik şebekenin iş insanını fidye amaçlı kaçırdığı ortaya çıktı. Tavas'a bağlı Nikfer Köyü'ndeki bir villada zorla bağlanarak bir aracın bagajına konulan Aldırmaz'ın götürüldüğü yeri anlamaması için 4 saatten uzun süre bagajda gezdirildiği belirlendi.

Daha sonra Çal ilçesinde bir bağ evine götürülen işadamının burada darp edildiği öğrenildi. İşadamının götürüldüğü bağ evinin şüphelilerden Cüneyt Ş. (27) ‘nin dedesine  ait olduğu öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ahmet T. (28) ve Kudret C. (28) Cüneyt Ş. Ve Sevgi E. bugün adliyeye çıkarıldı.