İntihar için çatıya çıktı, son anda kurtarıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İntihar için çatıya çıktı, son anda...

İntihar için çatıya çıktı, son anda kurtarıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2023 Cumartesi - 12:51Güncelleme: 27 Mayıs 2023 Cumartesi - 12:56
İntihar için çatıya çıktı, son anda kurtarıldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 7 katlı binanın çatısına çıkan bir kişi, uzun uğraşların ardından kurtarıldı.

Olay, ilçeye bağlı Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. İlk eşinden 19 yaşında bir oğlu, ikinci eşinden ise 4 aylık bir bebeği olan 45 yaşındaki M.A., iddiaya göre dün akşam oğluyla tartıştı. Bu sabah saat 06.30 sıralarında M.A., çalıştığı işyerinin çaprazında bulunan 7 katlı apartmanın çatısına çıktı.

M.A.’yı fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. M.A.’nın atlama ihtimaline karşılık itfaiye ekipleri kurtarma yatağı açarken, uzman ekipler de çatıya çıktı. Çatıdan inmemek için direnen M.A.’nın zaman zaman diğer binanın çatısına da geçmesi nedeniyle, bölgeye ikinci bir kurtarma yatağı daha açıldı.

M.A.’nın isteği üzerine eski eşi ve çocukları da çatıya getirildi. Ancak çıktığı çatıdan inmeye M.A.’yı daha önce birlikte aynı işyerinde çalıştığı bir arkadaşı boğazından yakalayarak kurtardı.

Alkışlar eşliğinde çatıdan indirilen M.A., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ (İHA)