Denizli’de iki kardeşini çalıştıkları inşaatta gözünü kırpmadan öldüren katil zanlısı, kendisini “Beni küçümsediler, cinnet getirdiğim için öldürdüm” diye savundu.
• İki kardeşini öldüren katil yakalandı
Merkezefendi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki bir inşaatın 4. katında duvar ustası olarak çalışan kardeşleri Hamza ve Ümit Akbay’ı tabancayla vurarak öldüren Doğan Akbay, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelekle Denizli Adliye Sarayı’na getirilen katil zanlısının emniyetteki ifadesinde, kardeşlerinin kendisine karşı tavırlarından rahatsız olduğunu, kendisini küçümsediklerini, cinnet getirdiğini ve cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. (AA)