İki aile arasındaki kavga mahalleyi savaş alanına çevirdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İki aile arasındaki kavga mahalleyi savaş...

İki aile arasındaki kavga mahalleyi savaş alanına çevirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Nisan 2020 Çarşamba - 23:55Güncelleme: 15 Nisan 2020 Çarşamba - 23:55
İki aile arasındaki kavga mahalleyi savaş alanına çevirdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, iki aile arasında kız meselesinden çıkan taşlı, sopalı kavgada 1 kişi yaralanırken, mahalle savaş alanına döndü. Kavgayı çok sayıdaki polis ekibi güçlükle ayırdı.

Olay, ilçenin Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta oturan iki aile arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Gençler arasında başlayan tartışmaya aile üyeleri ve yakınları da dahil olunca olay kısa sürede sokakta taşlı, sopalı kavgaya dönüştü.

Mahalle sakinleri polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tarafları ayıramayınca bölgeye 10’a yakın takviye ekip sevk edildi. Onlarca polis, yaptığı müdahaleyle kontrolü sağladı ve tarafları ayırdı.

Evlerine giden iki ailenin üyesi balkon ve pencerelerden birbirlerine sataşıp, küfürleşmeyi sürdürünce bölgeye çevik kuvvet ekibi istendi. Mahalleye gelen çevik kuvvet, sokağın giriş ve çıkışlarını kapattı. Tarafların birbirlerine yaklaşmamaları için de oturdukları apartmanların arasını kalkanlar ile kapatıldı.

Bu arada, kavga esnasında İ.G., taş ve sopa darbeleri ile yaralandı. Yaralı, Denizli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahsın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Çevik kuvvet ekipleri nezaretinde polisin bölgedeki bekleyişi sürüyor.

DENİZLİ (İHA)