Kaçırdıkları kadını darp edip cinsel istismarda bulundular – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kaçırdıkları kadını darp edip cinsel istismarda...

Kaçırdıkları kadını darp edip cinsel istismarda bulundular

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:27Güncelleme: 21 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:39
Kaçırdıkları kadını darp edip cinsel istismarda bulundular

Denizli’de 24 yaşındaki bir kadın zorla götürüldüğü bağ evinde iki kişi tarafından darp edilip, cinsel istismara uğradı. Olay sonrası polis tarafından yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Buldan ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, Onur G., (25) ve Ercan G. (25) isimli şahıslar, geçtiğimiz hafta önceden tanıdıkları N.K. (24) isimli kadınla buluştu. Daha sonra gezme bahanesi ile N.K.’yi otomobile alan şahıslar kadınla birlikte Kestane Deresi mevkiine gitti.

Burada bir süre kalan şahısların daha sonra zorla bağ evine götürdükleri N.K’yi çırılçıplak soyup önce darp ettikleri ardından da cinsel istismarda bulundukları öne sürüldü. Talihsiz kadının yaklaşık 4 saat boyunca darp ve cinsel istismara maruz kaldığı öğrenildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Haberin DevamıReklam




Kimseye bir şey söylemeyeceği konusunda şahısları ikna eden N.K.’yi ardından evine bırakan Onur G. ve Ercan G., sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etti.

Olayın ertesi gününde ise N.K., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri önce Onur G.’yi ardından olayın diğer faili olduğu iddia edilen Ercan G.’yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, olayın ardından N.K.’nin herhangi bir koruma talebinde bulunmadığı öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)