Yangını ihbar etmek isterken içi dolu pazar arasını çaldırdı – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yangını ihbar etmek isterken içi dolu...

Yangını ihbar etmek isterken içi dolu pazar arasını çaldırdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2020 Çarşamba - 10:30Güncelleme: 27 Mayıs 2020 Çarşamba - 10:31
Yangını ihbar etmek isterken içi dolu pazar arasını çaldırdı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, gördüğü yangını ihbara giden kadın, apartmanın önüne bıraktığı içi alışverişte aldığı sebze ve meyveyle dolu pazar arabasını çaldırdı.

Olay, ilçenin 15 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Güvenlik kameralarına da yansıyan hırsızlık şöyle gelişti: Sokağa giren ve genç yaşlarda olduğu görülen bir kişi, önce çevreyi kolaçan etti. Ardından apartman önüne duran içinde meyve ve sebze poşetleri bulunan pazar arabasını alarak gözden kayboldu. Şüphelinin hırsızlık anında ise rahat tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

“EVDEN ÇIKTIĞIMDA ARABAMIN OLMADIĞINI GÖRDÜM”

Haberin DevamıReklam




Pazar arabasının sahibi Gülten Şenocak, alışveriş sonrası evine girmek üzereyken metruk binadan dumanlar çıktığını görüp telefonla itfaiyeyi aramak üzere eve girdiğini, yeniden dışarıya çıktığında ise arabanın çalındığını söyledi. Şenocak, “Alışverişimi yapıp evime geldim. Metruk evden çıkan dumanları görünce eve girdim itfaiyeyi aramak için insanlık adına. Bir dakika içinde evden çıktığımda arabamın olmadığını gördüm. İçinde 50 TL’lik malzeme vardı. Benden isteseydi ben pazar arabamın içindeki eşyaları ona verirdim, benden izinsiz alıp götürmeye hakkı yoktur” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)