Girdiği villalarda konaklayıp hırsızlık yaptı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Girdiği villalarda konaklayıp hırsızlık yaptı

Girdiği villalarda konaklayıp hırsızlık yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mayıs 2023 Cumartesi - 10:15Güncelleme: 6 Mayıs 2023 Cumartesi - 10:16
Girdiği villalarda konaklayıp hırsızlık yaptı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde girdiği villalarda konaklayan zanlı, sabah da valiz dolusu hırsızlık eşyalarıyla ayrıldı. Ancak, 9 kez hırsızlık yaptığı bölgeye bir kez daha gelince, JASAT ve jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Hırsızlık olayları çeşitli tarihlerde ilçenin Cankurtaran Mahallesi’nde meydana geldi. Burada kış aylarında genelde yaşamın olmadığı villaları hedef seçen hırsız, ev sahiplerinin olmamasından faydalanıp rahat davrandı.

Pencere camını kırarak içeriye giren şüpheli, gece villada hem konakladı hem çalacağı eşyaların seçimini yaptı. Sabah olduğunda da bunları bir valize doldurup ayrıldı.

Şikayet üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, faili meçhul hırsızlık olaylarını aydınlatmak üzere çalışma başlattı.

Bölgede önlem alan ekipler, gece camını kırarak girdiği villadan çıkıp valizle ilerleyen 41 yaşındaki Abdullah D.’yi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin, Cankurtaran Mahallesi’ndeki villalarda meydana gelen 9 hırsızlık olayının faili olduğu belirlendi. Evinde yapılan aramada ise 3 yıl önce çalınan televizyon bulunarak, sahibine teslim edildi.

GBT sorgulamasında da 65 suç kaydının olduğu ve 3 farklı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

“Valizli Hırsız” lakabı takılan Abdullah D., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.