Açık kapıdan girip altınları çaldılar – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Açık kapıdan girip altınları çaldılar

Açık kapıdan girip altınları çaldılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ağustos 2023 Perşembe - 10:56Güncelleme: 17 Ağustos 2023 Perşembe - 10:57
Açık kapıdan girip altınları çaldılar

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iki kadın hırsız, girdikleri evden altın çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasınca kaydedilirken, mahalle sakinleri ise artan hırsızlık olaylarına karşı önlem alınmasını istedi.

Olay, ilçeye bağlı Akhan Mahallesi’nde meydana geldi. Sıcak hava nedeniyle balkon kapıları ile pencerelerin açık olduğunu gören iki kadın hırsız, bir eve girdi. Altın çalıp kaçan şüpheliler izlerini kaybettirirken, mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi.

Hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, mahalle sakini Emre Yavuz, “Yetkililerden mahallemize daha çok kamera koyulmasını rica ediyoruz. Sürekli bir şeyler çalıyorlar. Eşyalarımız ve altınlarımızı çalıp, arkalarına bakmadan kaçıyorlar. Nereden çıkıp geldiklerini de anlayamıyoruz” dedi.

Emniyet güçlerinin mahalledeki devriye sayısını artırmasını isteyen Oğuzhan Akhan, “Mahallenin önemli noktalarına kamera koyulmasını talep ediyoruz. Evleri boş gördükleri anda içeri giriyorlar. Nasıl bir önlem alacağımızı biz de bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)