Denizli'de, bir kişi arkadaşı ile birlikte babasına ait motoru çaldı. Güvenlik kameralarını inceleyen baba, hırsız oğlu çıkınca öğrenince şoke oldu
Bir apartmanın önüne arkadaşıyla birlikte gelen 21 yaşındaki A.P., etrafı kontrol etti. Ardından harekete geçtiklerinde motoru devirdiler. Hemen kaldırıp devam ederken, hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasınca kaydedildi.
4 GÜN SONRA DA OTOMOBİLİ ÇALDI
Sabah işe gitmek için hazırlanan H.P. ise dışarıya çıktığında motorunun olmadığını fark etti. Apartmanın güvenlik kamerasının izleyen H.P., 2 kişiden birinin oğlu olduğu görünce şikayetçi olmadı. Ancak, aradan dört gün geçtikten sonra H.P.’nin bu kez otomobili çalındı ve karakola giderek oğlundan şikayetçi oldu.
2 ARKADAŞI İLE BERABER GEZERKEN YAKALANDI
Polis ekipleri, şikayet üzerine babasının motorunu ve arabasını çalan A.P. için yakalama çalışması başlattı. A.P., dün iki arkadaşı ile beraber otomobil ile gezerken yakalandı.
DENİZLİ (İHA)