Denizli’de hastane kantininde çığlık çığlığa bırakan olay – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de hastane kantininde çığlık çığlığa bırakan...

Denizli’de hastane kantininde çığlık çığlığa bırakan olay

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Temmuz 2017 Perşembe - 23:27Güncelleme: 13 Temmuz 2017 Perşembe - 23:27
Denizli’de hastane kantininde çığlık çığlığa bırakan olay

Servergazi Devlet Hastanesi’nin kantininde para karşılığı çocukların binip eğlendiği oyuncak, Arslan Ailesi’nin kabusu oldu. Açıkta olduğu iddia edilen kabloya temas eden 1,5 yaşındaki Miraç Kuzey’i elektrik çarptı. Aile, kantin işletmecisi hakkında şikayetçi oldu.

Hastane ziyaretine giden Meryem ve Hüseyin Arslan çifti, korku dolu anlar yaşadı. Zekiye Arslan, eşi Hüseyin Arslan ve 1,5 yaşındaki çocukları Miraç Kuzey ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi’nde yatan Meryem Sert’i ziyarete gittiklerini, bir süre sonra eşinin anneannesi ile birlikte kantin bölümüne indiklerini, bu sırada Miraç’ın gördüğü oyuncaklara binmek istediğini söyledi.

Haberin DevamıReklam




Eşinin çocuğu ücret karşılığı binilen oyuncağa götürmesinden kısa bir süre sonra çığlık sesiyle irkildiğini anlatan Zekiye Arslan, “Miraç oyuncağın açıkta olan kablosuna dokununca elektrik çarpmış. Onu kurtarmak isteyen eşimi de elektrik çarptı. Hemen hastanenin acil servisine götürdük. Yapılan müdahaleden sonra imza vererek hastaneden ayrıldık. Biz acil servisteyken polis geldi. ‘Şikayetçi misiniz?’ diye sordu. Şikayetçi olduğumuzu söyledim. Ortada bir ihmal var, şikayetimizi yaptık” dedi.

Zekiye Arslan, şu anda çocuğunun evde olduğunu, kan ve idrar tahlilleri yapılarak sağlık durumunun kontrol edildiğini sözlerine ekledi.