Denizli’de hareketli gece – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de hareketli gece

Denizli’de hareketli gece

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Kasım 2019 Pazar - 00:36Güncelleme: 3 Kasım 2019 Pazar - 03:58
Denizli’de hareketli gece

Denizli’de şüphe üzerine durdurulan araçtaki şahıslar üstlerindeki uyuşturucuyu polise yakalatınca arbede çıkarıp uyuşturucuyu da alarak otele kaçtı. Kaçtıkları otelde de ortalığı bir birine katan 4 şüpheli, bölgeye sevk edilen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi, Süleyman Demirel Caddesi üzerinde meydana geldi. Bölgede devriye gezen şahin ekiplerde görevli bir polis memuru şüphe üzerine 20 DJ 209 plakalı otomobili durdurarak araç içindeki 2 şahsın kimlik sorgulamasını yapmak istedi. Bu sırada şahısların harektlerinden şüphelenen polis memuru, şahıslardan birisinin üstünü aradı ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Bunun üzerine 2 şahıs arbede çıkardı. Yere düşen uyuşturucuyu alan şahıslar polisten kaçarak bir otele girdi. Bunun üzerine polis ekibi bölgeye takviye ekipler istedi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kavga sonrası ortalığı birbirine katan 4 şüpheli, dışarı çıkmamakta direnince bölgeye sevk edilen ekipler, uyuşturucu ile polisten kaçıp kavgaya karışan M.Ö., Ö.E., S.D. ve R.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Bir şüphelinin üzerindeki uyuşturucuya da el koyan polis, ayrıca eğlence merkezinde yaptıkları aramada bir de ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi.

POLİS ELLERİNDE FENERLER İLE YERDE UYUŞTURUCU ARADI

Bölgeye gelen onlarca polis, ellerinde fenerler ile ilk arbedenin yaşandığı yerde, başka uyuşturucu poşetleri olabileceğini düşünerek arama yaptı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Emniyeti adeta alarma geçiren olayın ardından gözaltına alınan şahıslar karakola götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ (İHA)