Gazino basma olayının firari şüphelisi yakalandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Gazino basma olayının firari şüphelisi yakalandı

Gazino basma olayının firari şüphelisi yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Eylül 2021 Cumartesi - 11:20Güncelleme: 11 Eylül 2021 Cumartesi - 11:21
Gazino basma olayının firari şüphelisi yakalandı

Denizli’nin Bekilli ilçesinde ağustos ayında meydana gelen “eğlence mekanı basma” olayının firari şüphelisi, saklandığı apartta yakalandı.

Gazinoyu basıp, silahla taradılar

Bekilli’de 9 Ağustos akşamı meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla birlikte gazinoya eğlenmeye giden Muhammed M. ile işletmeciler arasında tartışma çıkmış, sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine 7 arkadaşıyla birlikte dışarı çıkan Muhammed M., araçlarında bulunan pompalı tüfekler geri dönüş ateş açmış, olayda işletmeci ile 2 çalışan yaralanmıştı.

Gözaltına alınan 6 kişiden 4’ünün tutuklandığı, 2’sinin adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldığı olaydan sonra kaçan 36 yaşındaki Muhammed M. ile 39 yaşındaki Zeyni K.’nın yakalanması için devam eden çalışmalarda, firarilerden biri yakalandı.

JASAT ekipleri, kentteki bir apartta kaldığı belirlenen Zeyni K.’yı düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. “adam öldürmek cürümleri, kasten yaralama, yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” gibi suçlardan 8 suç kaydının olduğu belirlenen Zeyni K., sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

DENİZLİ (İHA)