Eşinin boşanma davası açtığını öğrenen kişi donmak üzereyken bulundu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Eşinin boşanma davası açtığını öğrenen kişi...

Eşinin boşanma davası açtığını öğrenen kişi donmak üzereyken bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Şubat 2021 Pazartesi - 00:51Güncelleme: 22 Şubat 2021 Pazartesi - 09:07
Eşinin boşanma davası açtığını öğrenen kişi donmak üzereyken bulundu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde eşinin boşanma davası açtığını öğrenen kişi, ormanlık alanda donmak üzereyken bulundu. Soner C.’nin kurtulmasını sağlayan ise, ailesine bıraktığı “intihar edeceğim” notu oldu.

İddiaya göre, eşinin boşanma davası açtığını öğrenen Soner C., sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen evinden ayrılıp ormanlık alana gitti. Bu arada evden ayrılmadan önce intihar edeceğini belirten bir not bıraktı. Bir süre sonra notu gören ailesi 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi.

• Kayıp kişi ormanlık alanda bulundu

Ekipler tarafından ormanlık alanda geniş çaplı arama başlatılırken, çalışmalara katılan baba Ali İhsan C., oğlunu yerde yatarken buldu. Donmak üzere olan Soner C., arama çalışmalarına katılan ekipler tarafından bulunduğu yerden alındı.

Bu sırada oğlunun geldiğini gören anne Zeynep C., gözyaşı döküp sarıldı. Annenin “Oğlum ben sana hep soruyorum. Sen derdini anlatmıyorsun” demesi yürekleri dağladı.

Oğluna ilk ulaştığı anları anlatan baba Ali İhsan C., “Ben ölmüş diye gittim ama çok şükür bir şeyi yoktu. Zor kaldırdım, kendinden geçmişti. Ne zamandır oradaydı bilmiyorum, her yeri uyuşmuştu. Koluna girerek, indirdim geldim” dedi.

Donmak üzereyken kurtarılan Soner C., sağlık ekibi tarafından Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DENİZLİ (İHA