Dur ihtarına uymayan sürücü, polis kovalamacasıyla yakalandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Dur ihtarına uymayan sürücü, polis kovalamacasıyla...

Dur ihtarına uymayan sürücü, polis kovalamacasıyla yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ocak 2021 Salı - 11:02Güncelleme: 12 Ocak 2021 Salı - 11:02
Dur ihtarına uymayan sürücü, polis kovalamacasıyla yakalandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, polisin “dur” ihtarına uymayıp kaçan sürücü, aksiyon filmlerini aratmayan kovalamacayla yakalandı.

Olay, Pelitlibağ Mahallesinde meydana geldi. Dün akşam devriye gezen polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde 81 KJ 854 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Necati Özbay’a durmasını işaret etti. Bu ihtara uymayan Özbay, kaçmaya başladı.

İşte o andan itibaren aksiyon filmleri sahnesini aratmayan kovalamaca başladı. İzini kaybettirmeye çalışan Özbay’ın kullandığı otomobil, kovalamacanın ardından durduruldu. Yapılan alkol testinde 2.33 promil alkollü çıkan Özbay, görevlilere zor anlar yaşattı, kendisine soru yönelten basın mensuplarına ise saldırmaya çalıştı.

Yapılan incelemede, Özbay’ın daha önce alkollü araç kullanma suçundan ehliyetine el konulduğu belirlendi. Daha sonra da trafiği tehlikeye sokma, “dur” ihtarına uymama, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanma, sokağa çıkma kısıtlamasına uymama ve maske takmama nedeniyle yaklaşık 16 bin lira para cezası uygulandı. Araç da trafikten men edildi.

DENİZLİ (İHA)