Dinlenme tesisinde kavga çıktı, 1 kişi yaralandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Dinlenme tesisinde kavga çıktı, 1 kişi...

Dinlenme tesisinde kavga çıktı, 1 kişi yaralandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2023 Salı - 12:43Güncelleme: 22 Ağustos 2023 Salı - 12:43
Dinlenme tesisinde kavga çıktı, 1 kişi yaralandı

Denizli’nin Bozkurt ilçesindeki bir dinlenme tesisinde, mola veren şehirlerarası yolcu otobüsü şoförü ve yolcular ile tesis çalışanları arasında kavga çıktı. Yaşanan arbedede boks ringine dönüşen tesiste çalışan bir kişinin başından yaralandı.

İddiaya göre, Aydın-Adıyaman seferini yapan özel bir firmaya bağlı yolcu otobüsü, yolcuların ihtiyaçlarını gidermesi için Birol Konak’ın sahibi olduğu dinlenme tesisinde mola verdi. Tesisin lokantasına giden otobüs şoförü A.K., personellere müşteri getirdiğini, bu nedenle yemeği ücretsiz yeme hakkına sahip olduğun söyledi.

Çalışanlar tarafından personel yemek yeme bölümüne yönlendirilen şoför A.K., tesiste müşteriler için kiralanan özel bir alanda yemeğini yemek istedi. Bunun ücrete tabi olacağını duyunca para vermek istemeyen A.K., çalışanlar dışarıya çıkarıldı. Ancak, bir süre sonra yolcuları ile birlikte geri geldi. Yolcular ile çalışanlar arasında başlayan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü.

Yumrukların ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, ihbar üzerine sevk edilen polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Aşçının kafasından yaralandığı olayda toplam 6 kişi darp edildi.

Kavga ile ilgili ekipler, otobüste bulunan 20 yolcuyu gözaltına aldı. Saldırıya uğrayan 6 kişi, karşı taraf ile ilgili şikayetçi olurken, kavga anları ise tesisin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

DENİZLİ (İHA)