Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde eski patronu tarafından tabancayla vurulan 28 yaşındaki Mehmet Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede 166 gün sonra öldü.
İlçenin Eskihisar Mahallesi’nde 24 Mart’ta meydana gelen olayda, otel işletmecisi olan M.G., kendisini aldattığını düşündüğü eşi Ü.G.’yi takip etti. Bir süre izlediği eşinin eski çalışanı Mehmet Yılmaz’ın otomobiline bindiğini görünce de öfkeye kapıldı.
Eşi ile eski çalışanının yanına giden M.G. ile otomobilden inen Mehmet Yılmaz arasında tartışma çıktı. Tabancayla Mehmet Yılmaz ve eşi Ü.G.’yi vuran M.G., olaydan sonra polise teslim oldu.
Ağır yaralanan Mehmet Yılmaz, özel bir hastanede tedaviye alındı. Ancak hayata tutunamadı ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Yılmaz’ın cenazesi bugün Çal ilçesinde toprağa verilecek.
Olayda yaralanan Ü.G.’nin ise tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edildiği bildirildi.
DENİZLİ (İHA)