Kırmızı ışık ihlalleriyle polisi alarma geçirdi – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kırmızı ışık ihlalleriyle polisi alarma geçirdi

Kırmızı ışık ihlalleriyle polisi alarma geçirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Haziran 2020 Çarşamba - 15:29Güncelleme: 10 Haziran 2020 Çarşamba - 15:29
Kırmızı ışık ihlalleriyle polisi alarma geçirdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, peş peşe kırmızı ışık ihlali yapan sürücü, polisi alarma geçirdi. Kovalamaca sonucu yakalanan sürücünün polis ile diyaloğu duyanları şaşkına çevirdi.

Olay, ilçenin 15 Mayıs Mahallesi 789 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, M.S., yönetimindeki 20 H 6867 plakalı panelvan araç ile iki kavşakta kırmızı ışık ihlali yapınca polisi harekete geçti. Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden takibe alınan araç durdurulmak istendi, ancak sürücü “dur” ihtarına uymadı. Bunun üzerine bir süre devam eden kovalamaca sonucu giriş yaptığı yol kapatılarak durduruldu. Yapılan alkol testinde sıfır promil çıktı.

Haberin DevamıReklam




Elleri kelepçelenerek polis aracına alınan M.S.’nin bilinçsiz hareketleri üzerine, kelepçeleri sökülerek araçtan indirildi. Su içmesi ve elini yüzünü yıkayarak kendine gelmesi beklenen sürücü, yüksek sesle konuşmaya başladı. M.S., “Benden iyi kapkaççı yok. Üstüme hünerli insan yok. Gerçek manada beni tanıyan herkes bunu bilir. Senin cebindeki her şeyi alırım ama yapmam” dedi.

Trafiği tehlikeye düşürmek, “dur” ihtarına uymamak ve eksik evrakla trafiğe çıkma suçlarından M.B.’ye yaklaşık bin 500 TL ceza yazılırken araç trafikten men edildi. Daha sonra polis ekiplerinin talebi üzerine bölgeye gelen ambulans ile M.S. Denizli Devlet Hastanesine götürüldü.

DENİZLİ (İHA)