Elektrik akımına kapılarak can verdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Elektrik akımına kapılarak can verdi

Elektrik akımına kapılarak can verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Eylül 2020 Pazar - 16:37Güncelleme: 27 Eylül 2020 Pazar - 21:29
Elektrik akımına kapılarak can verdi

Denizli’nin Honaz ilçesinde, ceviz toplamak için ağaca çıkan Süleyman Eser(38), elindeki alüminyum çubuğun elektrik tellerine temas etmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olay,  ilçenin Emirazizli Mahallesi'nde meydana geldi.. Emirazizli Cami’nde imam olan Süleyman Eser (38), ceviz toplamak için bahçeye gitti. Eline aldığı uzun alüminyum kaplı bir çubuk ile cevizleri aşağı düşürerek toplamaya başladı. Bir süre sonra ağaca çıkan Eser, burada cevizleri alüminyum çubuk ile toplamaya devam etti. Bir anlık dikkatsizlik sonucu Eser’in elindeki uzun çubuk elektrik tellerine temas etti. Temas etmesiyle birlikte akıma kapılan Eser, ağaçtan düşerek ağır yaralandı.

Durumu fark eden vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Eser, hayatını kaybetti.

Yapılan incelemenin ardından Eser’in cansız bedeni otopsi için adli tıp kurum morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, Süleyman Eser, eşinin memleketi olan Çardak ilçesine defin edileceği bildirildi.

DENİZLİ (İHA)