Bahaneleri ardı ardına sıraladı, ceza yemekten kurtulamadı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Bahaneleri ardı ardına sıraladı, ceza yemekten...

Bahaneleri ardı ardına sıraladı, ceza yemekten kurtulamadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2020 Çarşamba - 01:28Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba - 01:28
Bahaneleri ardı ardına sıraladı, ceza yemekten kurtulamadı

Denizli’de, sokağa çıkma yasağını ihlal eden bir kişi ceza yememek için önce halasını görmeye geldiği sırada karantinada olduklarını arkadaşından öğrendiğini, sonra da adres istediği sırada telefonunun kapandığını öne sürdü. Ancak polis ekipleri M.Y.’ye yasağı ihlal ettiği için ceza yazdı.

Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında saat 21.00’dan itibaren sokağa çıkmanın yasak olduğu Denizl’de bir kişi,  15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında uygulama yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Polis ekiplerinin ceza yazmasını engellemek isteyen M.Y. ilk olarak halasına gitmek için kente geldiğini halasının karantinada olduğunu ise arkadaşından öğrendiğini söyledi. M.Y. daha sonra da arkadaşına gitmek için yola çıktığını ancak telefonunun şarjının bittiğini ifade etti.

“HAKSIZLIK YAPILIYOR BANA”

Polis ekiplerini ikna etemeye çalışan M.Y. son olarak da iş çıkışı arkadaşının kendisini alması için 1 saattir aynı noktada beklediğini ancak arkadaşının gelmediğini belirtti. Onlarca bahaneye rağmen ceza yemekten kurtulamayan M.Y, “Şuanda haksızlık yapılıyor bana zaten buralı değilim. Manisa’dan geldim. Yaklaşık 1 saattir onları bekliyorum, gelmediler geri dönüş yapıyorum. Ama ben burada yaşamıyorum. Gelirler diye bekliyordum gelmediler, şimdi abimlere gidiyorum. Halam karantinada mecbur abimin evine gideceğim. Karantinada olduğu için gidemiyorum” diye konuştu.

Öte yandan, şahıs, polis ekipleri tarafından bir süre şarj edilen telefonu ile karantinada olan akrabalarını arayarak, “Siz karantinada mısınız? Ne zaman karantinadan çıkacaksınız” ifadeler kullandı.

DENİZLİ (İHA)